Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε από το κατάστημά μας επιλέγοντας τον τρόπο που σας βολεύει!

1) Με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Θα σας αποσταλεί απαντητικό email για διαθεσιμότητα και τυχόν διευκρινήσεις και θα συνεχίσουμε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και αποστολή των προϊόντων.

2) Με email στο info@babyland-baptisi.gr μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο κάθε μέρα. Ακολουθεί τηλεφωνική είτε ηλεκτρονική επικοινωνία από εκπρόσωπο του καταστήματός μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και για διευκρινήσεις όπως: διαθεσιμότητα προϊόντων, ημερομηνία παράδοσης, κόστος μεταφορικών σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων, χρώματα σε προϊόντα που δεν μπορείτε να προεπιλέξετε και άλλες τυχόν διευκρινήσεις. Απαντούμε στα μηνύματα όσο πιο σύντομα μπορούμε και το αργότερο εντός 2 ημερών.

3) Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2105774318 – 2105726912 και στο κινητό 6977493755 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 – 15:00. Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας βοηθήσει να παραγγείλετε.

4) Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας σύμφωνα με το ωράριό μας ή κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε μέσα από την ειδική φόρμα. Για τα προϊόντα που έχουν αναγραφόμενη τιμή internet μέσα στο site μας δεν μπορούν να παραγγελθούν από το κατάστημά μας παρά μόνο με τους παραπάνω τρόπους. Μπορούν όμως να παραληφθούν από το κατάστημα αν δεν επιθυμείτε να σας αποσταλούν. Στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία ειδών και οικονομικών λύσεων. Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή των προϊόντων που επιθυμείτε και στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί στο χρόνο που θα συμφωνηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της πρoετοιμασίας της.

Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο