Τρόποι Αποστολής

1) Αποστολές γίνονται με μεγάλες μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε οι οποίες διαθέτουν πλήρη δίκτυα εξυπηρέτησης κατά πλειοψηφία κατ' οίκον. Οι χρεώσεις έχουν για πλήρη βάπτιση (2 δέματα στα οποία περιλαμβάνονται 1 κουτί βάπτισης με όλα τα πράγματα μέσα - 1 λαμπάδα μόνη της συσκευασμένη για απόλυτη σιγουριά για τη μεταφορά της) από 10-15 ευρώ, και πληρώνετε εσείς απευθείας στον άνθρωπο που θα σας τα φέρει. Για μικρότερα δέματα και ανάλογου βάρους και όγκου από 4 ευρώ. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε εσείς την εταιρεία ή το Courier που συνεργάζεστε.

2) Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier. Η χρέωση για μικρά δέματα βάρους έως 2 κιλών είναι 3 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1 ευρώ. Υπάρχει σχέση όγκου/βάρους ενδεικτικά για 2 δέματα (πλήρης βάπτιση 1 δέμα λαμπάδα - 1 δέμα κουτί βάπτισης με τσάντα) θα στοιχίσει 20 ευρώ.

3) Παραλαβή από το κατάστημά μας. Αφού κάνετε την παραγγελία σας και προχωρήσετε στην ολοκλήρωσή της, μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας, την ημέρα που θα συμφωνηθεί.

Σε κάθε περίπτωση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα υπάρξει συνεννόηση για τον τρόπο αποστολής και το κόστος της. Αποστολές γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις (π.χ. Κάρπαθος, καράβι κάθε Παρασκευή). Στόχος μας είναι τα πράγματα να αμπαλάρονται την ημέρα αποστολής και να παραλαμβάνονται την επόμενη σε όλη την Ελλάδα (οι αποστολές με ΕΛΤΑ Courier γίνονται κάθε μέρα). Αποστολές για Κύπρο και εξωτερικό γίνονται μέσω ΕΛΤΑ. Υπάρχει ενημέρωση κόστους μεταφοράς ανάλογα με τα προϊόντα της παραγγελίας σας (σχέση όγκου - βάρους - χώρας).